Sretan 1. Maj - Praznik rada

Obavještavaju se studenti da je 1.maj neradni dan, te da samim tim neće biti održavanja online nastave. Svima Vama želimo SRETAN PRAZNIK RADA!

Poziv za učešće u multidisiplinarnom autorskom timu u okviru projekta: „Procjena stanja prirode i up

U čuvanju zdravlja i života najbližih, prirodno se okrećemo budućnosti, pa i onome što dolazi poslije ove do sada neviđene situacije. Želimo se nadati najboljem i raditi onako, kako bi se efekti ove krize što prije prevazišli i smanjili. U tom cilju, projekat „Procjena stanja prirode i upravljanja prirodnim resursima Bosne i Hercegovine“, nakon pripremljenog KONCEPTA PROCJENE poduzima sljedeći korak, a to je otvaranje Poziva za učešće u multidisciplinarnom autorskom timu. Ohrabrujemo eksperte različitih profila da se prijave na ovaj Poziv, jer autorskim učešćem u Procjeni: postajete dio multidisciplinarnog tima Bosne i Hercegovine koji temeljno razmatra integralnu procjenu stanja prirode i

Hristos Vaskrse!

S mirom u duši, ljubavlju u srcu, s vjerom u Boga u slavu Hrista radujemo se, praštamo se, volimo se, poštujemo jedni druge. Hristos voskrese!

Sretan Uskrs

Povodom nastupajućeg velikog kršćanskog blagdana katoličkog Uskrsa, svim vjernicima katoličke vjeroispovijesti upućujemo najiskrenije čestitke sa željom da vam dani Uskrsa budu ispunjeni ljubavlju toplinom i vjerom. Neka vam je sretan i blagoslovljen Uskrs!

Izdvajamo
Najnovije
Arhiva novosti
Pretraga po oznakama
  • Facebook Clean
  • YouTube Clean
  • Google+ Clean
  • Twitter Clean
Fakultet za kriminalistiku, kriminologiju i sigurnosne studije

Zmaja od Bosne 8, 71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina

 

t. +387 33 561 200 (centrala)

t. +387 33 561 201 (dekanat)

f. +387 33 561 216 (fax)

 

fkn@fkn.unsa.ba

 

 

© 2015 FKKSS