Posjeta Prof. dr Desirée Pangerc

Dekan Fakulteta prof. dr. Nedžad Korajlić i prof. dr Jasmin Ahić, prodekan za nauku primili su u posjetu u utorak 09. jula 2019. godine Prof. dr Desirée Pangerc iz Campus Ciels Univerziteta u Italiji.

Na radnom sastanku razgovaralo se o mogućnostima provođenja zajedničkih aktivnosti, naročito saradnja na naučnim projektima.

Dekan Fakulteta prof. dr. Nedžad Korajlić i prof. dr. Jasmin Ahić, prodekan za nauku, upoznali su Prof. dr Desirée Pangerc sa aktivnostima Fakulteta za kriminalistiku, kriminologiju i sigurnosne studije, te sa svim segmentima nastavnog procesa na sva tri ciklusa studija koji se odvija na Fakultetu, te naročito sa segmentom cjeloživotnog učenja, održanim međunarodnim ljetnim školama.

Prof. dr Desirée Pangerc je istakla zadovoljstvo posjetom, a nakon što je dekan Korajlić upoznao sa prostornim resursima za odvijanje nastavnog procesa i vježbi studenata na Fakultetu, zaključeno je da pored vrhunske kadrovske osposobljenosti, Fakultet za kriminalistiku, kriminologiju i sigurnosne studije svakako raspolaže i prostornim kapacitetima i adekvatnom opremom za realizaciju planiranih aktivnosti.

Izdvajamo
Najnovije
Arhiva novosti
Pretraga po oznakama
  • Facebook Clean
  • YouTube Clean
  • Google+ Clean
  • Twitter Clean
Fakultet za kriminalistiku, kriminologiju i sigurnosne studije

Zmaja od Bosne 8, 71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina

 

t. +387 33 561 200 (centrala)

t. +387 33 561 201 (dekanat)

f. +387 33 561 216 (fax)

 

fkn@fkn.unsa.ba

 

 

© 2015 FKKSS