Informacije o promociji diplomanata i magistranata

November 15, 2018

 

Obavještavamo sve diplomante i magistrante, učesnike svečane promocije 01.12.2018. godine u Zetri sa početkom u 11:00h, da ulaznice mogu preuzeti u studentskoj službi radnim danom od 09:00- 16:00h, subotom (24.11.) od 08:00-11:00 h. Diplomanti koji su spriječeni doći preuzeti ulaznicu, to mogu učiniti i ispred Zetre od 10:30 -10.55 h, ulaz „B“.

 

Univerzitet u Sarajevu i ove godine organizira „Svečanu promociju i dodjelu diploma diplomantima i magistrantima Univerziteta u Sarajevu“, čije je održavanje planirano u subotu 1. decembra 2018. godine u Olimpijskoj dvorani „Juan Antonio Samaranch“ u Sarajevu sa početkom u 11,00 sati.

 

Svim svršenim studentima prvog, drugog i integriranog prvog i drugog ciklusa studija diplome će biti uručene u Olimpijskoj dvorani „Juan Antonio Samaranch“, a na svečanosti će biti uručena i posebna priznanja Univerziteta u Sarajevu: Zlatna značka Univerziteta u Sarajevu, Srebrena značka Univerziteta u Sarajevu i Povelja Univerziteta u Sarajevu.

 

Nakon početka Svečane promocije i dodjele diploma diplomantima i magistrantima Univerziteta u Sarajevu naknadni ulazak u dvoranu neće biti moguć iz sigurnosnih i protokolarnih razloga.

 

Molimo diplomante i magistrante, kao i goste da ne dolaze ličnim/osobnim vozilima jer parking Olimpijske dvorane neće biti otvoren za javnost. 

 

PLAKAT

 

RASPORED ULAZA

 

 

 

 

 

Please reload

Izdvajamo

Čestitka povodom Dana nezavisnosti SAD-a