Posjeta Džanana Muse Fakultetu za kriminalistiku, kriminologiju i sigurnosne studije

Reprezentativac Bosne i Hercegovine i košarkaš zagrebačke „Cedevite“, Džanan Musa, posjetio je u srijedu, 21. juna 2017. godine Fakultet za kriminalistiku, kriminologiju i sigurnosne studije.

Džanan Musa nakon završetka srednje škole planira upisati Fakultet za kriminalistiku, kriminologiju i sigurnosne studije Univerziteta u Sarajevu, gdje se danas družio sa našim studentima, a prema onome što je rekao, i njegovim budućim kolegama.

Drago mi je da sam ovdje i što sam vaš gost. Mislim da je ovo pravo mjesto za sticanje naobrazbe i zbog toga vjerujem da ćemo postati kolege nakon što završim srednju školu - rekao je košarkaški reprezentativac Bosne i Hercegovine.

Dekan Fakulteta za kriminalistiku, kriminologiju i sigurnosne studije prof. dr Nedžad Korajlić izrazio je zadovoljstvo Džananovom posjetom, a svakako i njegovim planovima za budućnost, te je Džananu uručio zahvalnicu i značku Fakulteta. Nakon druženja sa studentima, Džanan Musa je dekanu Korajliću poklonio košarkašku loptu sa svojim potpisom.

Dio današnje atmosfere sa Fakulteta možete pogledati u Galeriji, kao i u medijskim objavama:

NAP

Faktor

Source

Izdvajamo
Najnovije
Arhiva novosti
Pretraga po oznakama
  • Facebook Clean
  • YouTube Clean
  • Google+ Clean
  • Twitter Clean
Fakultet za kriminalistiku, kriminologiju i sigurnosne studije

Zmaja od Bosne 8, 71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina

 

t. +387 33 561 200 (centrala)

t. +387 33 561 201 (dekanat)

f. +387 33 561 216 (fax)

 

fkn@fkn.unsa.ba

 

 

© 2015 FKKSS