Posjeta Džanana Muse Fakultetu za kriminalistiku, kriminologiju i sigurnosne studije

June 21, 2017

Reprezentativac Bosne i Hercegovine i košarkaš zagrebačke „Cedevite“, Džanan Musa, posjetio je u srijedu, 21. juna 2017. godine Fakultet za kriminalistiku, kriminologiju i sigurnosne studije.

 

Džanan Musa nakon završetka srednje škole planira upisati Fakultet za kriminalistiku, kriminologiju i sigurnosne studije Univerziteta u Sarajevu, gdje se danas družio sa našim studentima, a prema onome što je rekao,  i njegovim budućim kolegama.

 

Drago mi je da sam ovdje i što sam vaš gost. Mislim da je ovo pravo mjesto za sticanje naobrazbe i zbog toga vjerujem da ćemo postati kolege nakon što završim srednju školu - rekao je košarkaški reprezentativac Bosne i Hercegovine.

Dekan Fakulteta za kriminalistiku, kriminologiju i sigurnosne studije prof. dr Nedžad Korajlić izrazio je zadovoljstvo Džananovom posjetom, a svakako i njegovim planovima za budućnost, te je Džananu uručio zahvalnicu i značku Fakulteta. Nakon druženja sa studentima, Džanan Musa je dekanu Korajliću  poklonio košarkašku loptu sa svojim potpisom.

 

Dio današnje atmosfere sa Fakulteta možete pogledati u Galeriji, kao i u medijskim objavama:

 

NAP

Faktor

Source

Please reload

Izdvajamo