Direkcija kontinuirano provodi proces izgradnje kapaciteta

December 16, 2016

Dekan Fakulteta za kriminalistiku, kriminologiju i sigurnosne studije prof. dr.Nedžad Korajlić posjetio je danas Direkciju za koordinaciju policijskih tijela BiH, kojom prilikom se sastao s direktorom Direkcije Mirsadom Vilićem. Vilić je prezentirao okončane aktivnosti u sklopu izvršavanja poslova iz nadležnosti Direkcije u ovoj godini i zaključio da su poslovi i zadaci uspješno okončani, posebno ističući izvršavanje poslova iz međunarodne operativne policijske suradnje i zaštite VIP osoba i objekata.

 

Naglasio je da Direkcija kontinuirano provodi proces izgradnje kapaciteta, što između ostalog, podrazumijeva materijalno-tehničko opremanje i usavršavanje kadrova.

Istaknuo je važnost suradnje Direkcije i Fakulteta za kriminalistiku, kriminologiju i sigurnosne studije koji je kroz razne projekte i kroz stalno praćenje i usvajanja novih saznanja iz oblasti sigurnosti, pridonio razvoju policijskog posla uopće.

 

Dekan Korajlić se zahvalio na dobroj suradnji i profesionalnom odnosu te rekao da je sudjelovanje službenika Direkcije u znanstveno - istraživačkim oblastima Fakulteta od velikog značaja za obje institucije, prioćeno je iz Direkcije za koordinaciju policijskih tijela BiH.

 

Sugovornici su izrazili uvjerenje da će se uspješno partnerstvo Direkcije za koordinaciju policijskih tijela BiH i Fakulteta za kriminalistiku, kriminologiju i sigurnosne studije nastaviti i u idućoj godini.

 

IZVOR: Vecernji.ba

Please reload

Izdvajamo

Čestitka povodom Dana nezavisnosti SAD-a

July 3, 2020

1/10
Please reload

Najnovije