Sporazum o naučnoj, obrazovnoj i stručnoj saradnji između Fakulteta za kriminalistiku, kriminologiju i sigurnosne studije Univerziteta u Sarajevu i JU „Kantonalni centar za socijalni rad“

October 7, 2015

Danas je u prostorijama JU „Kantonalni centar za socijalni rad“ Sarajevo potpisan Sporazum o naučnoj, obrazovnoj i stručnoj saradnji između Fakulteta za kriminalistiku, kriminologiju i sigurnosne studije Univerziteta u Sarajevu i JU „Kantonalni centar za socijalni rad. “ Sporazum je u ime Centra potpisao direktor Centra Mr.sci Adnan Podžo, a u ime Fakulteta za kriminalistiku, kriminologiju i sigurnosne studije dekan Fakulteta, prof.dr. Nedžad Korajlić .

 

Ovim Sporazumom se uspostavlja saradnja u obalasti maloljetničkog prestupništva i trgovine ljudime i to kroz mogućnost organizovanja zajedničkih: konferencija, edukacija, seminara, radionica, simpozijuma, okriglih stolova, kao i mogućnost; izrade naučno-istraživačkih projekata, razmjene akademskog i stručnog kadra u redovnim i posebnim edukativnim procesima, te realizacije drugih aktivnosti od zajedničkog interesa za strane potpisnice.

 

Više

Please reload

Izdvajamo

Čestitka povodom Dana nezavisnosti SAD-a

July 3, 2020

1/10
Please reload

Najnovije
Please reload

Arhiva novosti